Aviko kreukelfriet header

Verse friet of diepvriesfriet voor je restaurant?

Patat voor restaurants

Ben je chef of horecaondernemer? Dan ken je je prioriteiten: kwaliteit en tijd. Je wilt je gasten kwalitatieve gerechten voorschotelen terwijl je ook op zoek bent naar extra efficiëntie in de horecakeuken. Onze producten zijn speciaal voor restaurants ontwikkeld: van puree en gratins tot friet in allerlei vormen en maten. En een vraag die chefs en horecaondernemers vaak stellen, is: hoe selecteer je de beste friet of patat voor je horecazaak? Kies je dan voor verse friet of diepvries?

Oerfriet banner

Wat is het verschil tussen verse en diepvriesfriet?

Het grootste verschil is natuurlijk de houdbaarheid. Verse friet is na productie 21 dagen houdbaar. Ga je voor onze diepvriesfriet? Die bewaar je makkelijk twee jaar in je vriezer op maximum -18°C. Natuurlijk zijn beide categorieën van de hoogste kwaliteit en hebben ze elk hun eigen voordelen.

Recept Aviko Super Crunch Fresh met pulled rendang

De voordelen van verse friet

• Minder voorbereidingstijd 
• Vol van smaak 
• Snel klaar
• Lekker krokant

De voordelen van diepvriesfriet

  • Heel vers: recht van het veld de vriezer in
  • Mineralen en vitaminen blijven behouden
  • Ook snel klaar
  • Langer houdbaar