Funky Veggie Curry
Krokante rösti rondjes zijn een snel en verrassend alternatief voor rijst bij deze heerlijk geurende Thaise curry. Varieer de groenten afhankelijk van het seizoen: bloemkool, broccoli, champignons en paprika doen het allemaal goed in deze curry!
Ingrediënten Funky Veggie Curry (4 personen)
- 12 Aviko Röstiko Rounds Oven
- 2 courgettes
- 2 rode uien
- 1 kop venkel
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels Thaise groene kerriepoeder of -pasta
- 400 ml romige kokosmelk
- 1 bosje koriander 15 g
Gebruikt product
Bereidingswijze
Bereidingstijd: 30 minuten
- Snijd de courgette, ui en venkel in gelijke stukken.
- Verhit de olijfolie in een grote koekenpan. Bak de groenten 5 minuten. Voeg het kerriepoeder of de currypasta toe aan de groenten, samen met een beetje zout, en bak nog 1 minuut.
- Giet de kokosmelk in de pan en breng aan de kook. Zet het vuur en kook de groenten langzaam gaar, in 10 minuten. Kook de saus tot de gewenste dikte. Breng de curry op smaak met zout en peper naar smaak.
- Bereid ondertussen de rösti rondjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de koriander grof.
- Schep de groentencurry in 4 diepe borden. Voeg de rösti rondjes toe en bestrooi met de koriander.