Pesto dipsaus
Deze heerlijke pesto dipsaus is de perfecte aanvulling op jouw menu. Gemaakt met verse basilicum, knoflook, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en olijfolie.
Ingrediënten pesto dipsaus (4 porties)
- 600 g Aviko Grip ’n Dip
- 1 bosje basilicum
- 50 g pijnboompitten
- 50 g Parmezaanse kaas
- 1 teentje knoflook
- 100 ml olijfolie
- Peper en zout
Aviko Grip 'n Dip
Bereidingswijze pesto dipsaus
Bereidingstijd: 10 minuten
- Pel de knoflook. Rits de basilicumblaadjes los.
- Mix alle ingrediënten in een blender tot een gladde dipsaus.
- Breng op smaak met zout en peper en serveer in een kom.
- Bereid de frietjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dipsaus.
Tip: Als variatie kun je ook pesto maken van rucola en/of de pijnboompitten vervangen door gepelde pistachenoten.