Sriracha dipsaus
Gemaakt van de bekende Sriracha chilisaus, deze dipsaus is perfect om de dippers en gerechten op jouw menu wat extra pit te geven.
Ingrediënten sriracha dipsaus (4 porties)
- 600 g Aviko Grip ’n Dip
- 150 g Griekse yoghurt (10% vet)
- 2 mini-komkommers
- 1 teentje knoflook
- 2 tl sriracha (pittige chilisaus)
- Blokrasp
Aviko Grip 'n Dip
Bereidingswijze sriracha dipsaus
Bereidingstijd: 10 minuten
- Doe de yoghurt in een kom. Rasp de komkommers grof en voeg ze toe.
- Rasp of pers de knoflook.
- Voeg de knoflook ook toe aan de yoghurt en meng alles door elkaar.
- Roer de sriracha door de tzatziki en breng op smaak met zout.
- Bereid de frietjes volgens de instructies op de verpakking en serveer met de dipsaus.