Cheddar-nacho dipsaus
Cheddar-nacho dipsaus bereid met cheddar kaas en pittige jalapeño pepers is een onweerstaanbare toevoeging op jouw menu.
Ingrediënten cheddar-nacho dipsaus (4 porties)
- 600 g Aviko Grip ’n Dip
- ½ kleine rode ui
- 200 g tomatensalsa mild of pittig naar keuze (uit een pot)
- 1 eetlepel jalapeño peperringen (uitgelekt uit een pot)
- 50 g geraspte cheddarkaas
- 1 takje koriander
- Ovenschaal (ø 10 cm)
Aviko Grip 'n Dip
Bereidingswijze cheddar-nacho dipsaus
Bereidingstijd: 15 minuten + 8 minuten oven
- Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snipper de rode ui heel fijn.
- Schep de salsa in de ovenschaal. Strooi de gesnipperde rode ui, peperringen en cheddarkaas eroverheen.
- Bak de dip ongeveer 8 minuten in de voorverwarmde oven, tot de kaas gesmolten is.
- Bereid ondertussen de grip 'n dip volgens de instructies op de verpakking.
- Hak de koriander grof en strooi deze over de warme cheddar-nacho dip. Serveer de frietjes met de dip.
Tip: Verkruimel nachochips fijn en strooi ze over de saus als garnering.